Gadget

PowerCube: de stekkerdoos die gezien mag worden

Een stekkerdoos. Tja, wat moet je ervan zeggen? Een noodzakelijk kwaad, meer kunnen we er niet van maken. Mooi om te zien? Absoluut niet. Totdat we de PowerCube ontdekten.

Bij de TU Delft lopen niet alleen maar nerds rond die de hele dag ingewikkelde formules mompelen. Er zijn ook afgestudeerden die kijken naar wat de mensen willen, en dit voor hen regelen. In dit geval: goede, deugende stekkerdozen die niet alleen handig in gebruik zijn, maar ook nog eens prettig om naar te kijken.

Een gat in de markt! Er is geen huis te vinden waar je, met alle apparaten die we gebruiken, geen stekkerdoos aantreft. Al is het soms goed zoeken, want die oerlelijke dingen, veelal uitgerust met een oranje lampje, stop je het liefst goed weg. Maar dat is met de PowerCube verleden tijd: bij ons pronkt er sinds kort eentje trots op het bureau.

De PowerCube

Een PowerCube is een vierkante stekkerdoos, die plaats biedt aan vijf stekkers, of vier stekkers en 2 USB kabels. Het design is strak, met een vleugje kleur, waardoor je totaal niet meer de neiging hebt hem te verstoppen. Iedereen mag jouw stekkerdoos zien!

powercube2

Varianten

Leuk en handig is dat je een PowerCube zelf verder uit kunt breiden. Plug er twee of meer aan elkaar, als 4 of 5 ingangen niet voldoende zijn. Of schaf er een Power Extension van 3 of 5 meter bij aan, een verlengsnoer dat er al net zo goed uitziet. Er is ook een speciale ReWirable PowerCube, waarvan je de stekker die in het stopcontact gaat kunt verwisselen. Handig als je vaak reist, dan neem je de stekker die voor dat land geldt als ware het een ‘opzetstuk’ mee.

Er zijn ook PowerCubes met snoer, dan heb je de Power Extension niet nodig. Met USB of zonder USB, en met verschillende lengtes snoeren. Super gebruiksvriendelijk dus! Wij kunnen inmiddels niet meer zonder.