Fashion winnen

Afgelopen: Win een Smateria tas

Smateria

Heb jij het duurzame tassenmerk Smateria al ontdekt? Wij wel! We vertellen je er alles over en geven natuurlijk zo’n mooie tas weg.

Smateria

Al zien de tassen van Smateria er stylish Italiaans uit, ze komen toch echt uit Cambodja. Daar begonnen Elisa en Jennifer, twee Italiaanse dames (ja, dat verklaart die Italiaanse touch!) het bedrijf Smateria.

Met oude en afgekeurde materialen, zoals multi-purpose (industriƫle) netten, o.a. gebruikt in de (land)bouw, restjes Italiaans leer uit meubelfabrieken en zwarte plastic weggooi draagtasjes, maken zij prachtige tassen en laten zij zien dat recycling niet alleen mooie dingen voor mens en milieu doet, maar ook nog eens tot heel creatieve en prachtige tassen kan leiden!

Geen liefdadigheid

Smateria is een bedrijf, geen liefdadigheidsinstelling. Maar dan wel een bedrijf waar werknemers onder prima omstandigheden werken, inclusief gratis opleiding en training. Zwangerschapsverlof en zorgverzekering zijn perfect geregeld, net als kinderopvang. Een extra fijn idee, de mensen die jouw tas gemaakt hebben hebben daar zelf ook plezier bij gehad.

Smateria

Winnen

Smateria Nederland is de exclusieve distributeur van Smateria op de Nederlandse markt, de gehele collectie is te zien en te koop op www.smateria.nl. Wij mogen deze week deze geweldige handtas weggeven, in mooi roze. Meer info over de tas vind je hier.

Wil jij hem winnen? Kunnen we ons iets bij voorstellen! Vul razendsnel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.