Fashion winnen

Afgelopen: Win een imps&elfs jeans!

De nieuwe voorjaarscollectie van imps&elfs heet ‘Clean up your act!’, met andere woorden: een lekkere frisse start. 2010 wordt, na het crisicjaar 2009, vrolijk, zonnig en optimistisch, en de kleding straalt dat uit.

Imps&elfs heeft haar collectie, heel leuk, onderverdeeld in 3 fasen. De jonkies (maat 50 tm 74) vallen in de categorie ‘Sleep’, inderdaad genoemd naar hun favoriete activiteit. Comfort en gemak, natuurlijk in combinatie met vrolijke prints, voeren hier de boventoon. De volgende fase heet ‘Walk’ en is er in maat 56-86, de tijd van vallen en opstaan. Sterke kleertjes die tegen een stootje kunnen!

Vanaf maat 92 is er ‘Talk’, voor kinderen die erachter komen dat zij zelf een mening hebben, en geen moment stoppen deze te verkondigen. Stevige jeans zijn in deze fase een must, geschikt voor ieder seizoen, met alles te combineren en niet bang om vies te worden!

Wij mogen deze week 2 paar jeans weggeven: 1 voor meisjes (59,95 euro) en 1 voor jongens (79,95 euro). Je kunt kiezen uit alle maten tussen 92 en 164. Winnen? Vul in het onderstaande formulier alle gegevens in, en vergeet niet om de maat en het geslacht van je kind te vermelden.