Fashion winnen

Afgelopen: Win een Happiness is a $10 Tee!

TopsOnly.nl heeft weer een nieuw label aan de collectie toegevoegd, het Amerikaanse Happiness is a $10 Tee. Het merk komt uit LA en is herkenbaar aan de witte shirts met prints die een glimlach op je gezicht toveren. Jonge meiden dragen de shirts op hun skinny jeans met een stoere sjaal, terwijl jonge vrouwen vaker kiezen voor een combinatie met een strakgesneden blazer en een donkere jeans of pantalon. Wat je stijl ook is, zo’n t-shirt komt altijd van pas!

TopsOnly.nl ken je misschien al als het zusje van DressesOnly.nl. De online shop is dit najaar gevuld met trendy shirts, tunieken en fantastische jackets en blazers. Je vindt er merken als Silvian Heach, SuperTrash, Glamorous, Modström en Yumi. Alles wat je vandaag bestelt heb je al de volgende dag in huis. Verzending vanaf 50 euro is gratis en retourneren kan kosteloos. Lekker toch, online winkelen!

Wij mogen deze week een Happiness is a $10 Tee uit de collectie van TopsOnly.nl weggeven. Kans maken? Surf dan snel naar het overzicht van alle Happiness is a $10 Tee’s, en geef vul hieronder je gegevens én de naam van je favoriete shirt in.

Deze actie is afgelopen.