Fashion winnen

Afgelopen: Win een fruitige Kidzroom rugzak

De scholen gaan weer beginnen, en dat is leuk! Want een nieuw schooljaar, dat vraagt om een nieuwe rugzak. Wij geven er deze week twee weg.

Fruit!

Vrolijk zijn ze hè, deze fruitige rugzakken uit de collectie van Kidzroom? Appels, peren, bananen en zelfs een ananas fleuren deze toch al leuke tassen op. Ze zijn er in rood en blauw, waarmee ze geschikt zijn voor jongens en meisjes.

Deze rugzakken zijn er in verschillende maten, met en zonder voorvak, maar net wat je kind nodig heeft. Voor alleen de kleine pauze is zo’n kleintje voldoende, blijft je kind ook over dan is een grotere wel zo fijn.

Fruit op de tas en in de tas

Zo’n fruitige rugzak, dat vraagt natuurlijk om een fruitige inhoud! Een mooie manier om je kind eraan te laten wennen lekker vaak fruit mee naar school te nemen. Hoe grappig is dat: een banaan op je tas, en een banaan in je tas!

Kidzroom fruit

Winnen

Wij mogen om het nieuwe schooljaar goed te beginnen twee van deze fruitige Kidzroom rugzakken weggeven: een kleine met voorvak en een grotere zonder voorvak. Wil jij er eentje winnen voor je kind? Vul dan deze week het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.