Fashion

Stylenotes stelde een lente outfit samen

Stylenotes

Er zijn niet zo heel veel webshops waar je probleemloos een complete outfit samen kunt stellen. Bij Stylenotes lukt dat met gemak!

Stylenotes

Bij Stylenotes vind je trendy dameskleding (en heren, maar wij concentreren ons even op de damesafdeling). Opvallend is dat het hierbij gaat om kleding, maar zeker ook om bijpassende schoenen en accessoires, zodat je in één keer een complete look bij elkaar kunt shoppen. En dat is precies wat we deden!

Het is lente!

Bij de lente horen frisse kleuren, en die vind je momenteel volop in de winkels. Ook bij Stylenotes! De basis voor onze outfit werd de groene Colour Your Day blazer. Groen is een echte trendkleur!

We bekeken de blazer uitgebreid, en werden blij van de nette afwerking en heel licht glimmende stof. Het model is redelijk formeel, zodat je het naar je werk kunt dragen, maar op de juiste manier gecombineerd kun je deze blazer ook casual dragen. Het heeft licht gevulde schouders en een vrolijke groen gestreepte voering. De opvallende knoop waarmee de blazer sluit, vind je in het klein terug op de manchetten, leuk detail!

Een mooie basic voor de lente dus, die je ook prima als jasje aan kunt schieten op een afkoelende zomeravond. Met een verkoopprijs van €44,95 ook nog eens prima betaalbaar. Hoe gaan we dat verder combineren?

Stylenotes

Accessoires!

Wij kiezen om de look verder af te maken voor opvallende accessoires. Eerste stop: een sjaal. Onmisbaar in de lente, en als was dat het niet, zodra we deze Fringe Scarf zagen moésten we hem gewoon hebben.

De vrolijke kleuren, de kleine balletjes en franjes aan de uiteinden, de verschillende manieren om hem te dragen (opgerold om je hals, of lekker wijd, over de hele blazer heen) en de lieve prijs van €14,95 zorgden ervoor dat deze sjaal niet mocht ontbreken in onze selectie. Het materiaal is heel dun, je kunt er zowat doorheen kijken, wat natuurlijk ideaal is in de lente.

Om de look helemaal af te maken kozen we nog een mooie armband (€14,95) uit. Love more, worry less staat erop, een motto waar we ons helemaal bij aansluiten. De goudkleurige armband is gemaakt van roestvrij staal en is een echte blikvanger.

Met deze mooie items, die je natuurlijk ook weer perfect kunt combineren met andere kleding en accessoires die je al in huis hebt, is de basis voor onze outfit compleet. Het wordt een mooie lente!