Fashion

Onmisbaar: Mabel shopper van BULAGGI

Bulaggi Mabel Shopper

Wat we allemaal in onze handtas stoppen? Tja, wat niet. Alle eerste levensbehoeften, en dat zijn er nogal wat. En dus hebben we een lekkere grote tas nodig, zoals deze Mabel shopper van BULAGGI!

BULAGGI

Al doet de naam misschien anders vermoeden, BULAGGI is een Nederlands familiebedrijf dat al tientallen jaren aan de weg timmert. Met ieder seizoen een groot assortiment, dus volop keuze, en tassen die naadloos aansluiten bij de modetrends. Trendy, maar wel van prima kwaliteit, met oog voor detail en afwerking.

Een degelijke Hollandse tas dus, maar wel eentje met internationale uitstraling (logisch: BULAGGI wordt ook buiten Nederland volop verkocht). En van wat voor model je ook houdt, er is altijd volop keuze. Dat merkten wij toen we een tas uit de huidige wintercollectie mochten uitzoeken. Want welke vonden we nou het allerleukst?

Bulaggi Mabel Shopper

Keuzes!

Een elegant klein tasje voor onder de arm? Of een wat grotere, voor om de onderarm? Een kleine crossbody bagg misschien, of juist een lekkere grote tas waar je alles in kwijt kunt? Na lang wikken en wegen gingen we, typisch Nederlands, voor een beetje van alles.

De Mabel shopper is ruim, maar niet zo groot dat mensen vermoeden dat je een weekend weggaat. Met een handvat, zodat je hem in je hand, of om je pols kunt dragen, maar ook een schouderband, zodat hij ook om je schouder kan. Als je het fijn vindt kun je hem zelfs ‘crossbody’ dragen. De perfecte tas voor iedereen die moeite heeft om keuzes te maken kortom, en gewoon een lekkere tas voor iedere dag zoekt.

Bulaggi Mabel Shopper

Mabel shopper

De Mabel shopper is gemaakt van polyurethane. Geen leer dus, wat enerzijds jammer is, maar er tegelijk voor zorgt dat de tas een stuk betaalbaarder is en minder onderhoud nodig heeft. En hij is er niet minder mooi om! We houden van de leuke crocoprint details, die de tas net wat opvallender maken, en de stevige handvatten, die breed genoeg zijn om niet in je handen te snijden.

Ook fijn, en typisch BULAGGI: de praktische indeling. Eerder vertelden we al over de combinatie van handvat en schouderband, ideaal, maar ook qua vakjes en ritsen doen ze het helemaal goed. Aan de buitenkant van de tas zit een vak met een rits, voor dingen die je snel bij de hand wilt hebben (mooi vak voor je OV chipkaart of een beetje kleingeld, bijvoorbeeld). De tas zelf is ook afgesloten door middel van een rits, waar we blij mee zijn: hoe vaak loop je niet tegen een prachtige tas aan, die alleen sluit door een gammel magneet drukknopje?

Bulaggi Mabel Shopper

En eenmaal in de tas gaat het feest door: vakjes! Eentje wederom afgesloten met een rits, en daarnaast twee insteekvakken waar je telefoon bijvoorbeeld goed in past. Het zijn juist deze details waardoor we zo blij zijn met onze nieuwe tas: aan werkelijk alles is gedacht. Ook de prijs is prima te doen trouwens: de BULAGGI Mabel shopper koop je voor €59,95.