Fashion

Kidslog bekijkt de Keet! haaraccessoires van Zenner

Keet! is het gezicht van RTL Telekids. Sinds kort heeft zij haar eigen haaraccessoires, en wij bekeken de lijn.

Keet! is meisjesachtig, maar ook stoer. Ze heeft haar eigen stijl, is eigenwijs en houdt ervan om er leuk en opvallend uit te zien. Dat zie je terug in haar collectie haaraccessoires die bij Zenner verscheen.

De terugkerende kleuren zijn blauw en roze, maar ook voor vrolijke bloemetjes is plek. En omdat veel meisjes het leuk vinden om hun haar iedere dag anders te dragen, is de collectie heel uitgebreid. Erg leuk en handig zijn de diadeems en haarbanden, fijn om de haren uit het gezicht te houden en ideaal als er ‘s ochtends niet zo veel tijd is.

zennerkeet2

Maar natuurlijk zijn er ook veel verschillende soorten elastiekjes, met of zonder versiering en klik klaks. Op sommige accessoires komt de naam van Keet! terug, maar er zijn er ook een heleboel waarop dat niet het geval is. Maar net wat je leuk vindt!

Op de foto’s zie je een kleine greep uit het leuke, en kwalitatief prima assortiment. Wil je nog meer zien, ga dan snel naar de drogist waar je de collectie met verkoopprijzen van €2,99 tot €3,99 vindt.