Fashion Favourites Schoenen

In de goodiebag: House of Shoes waardebon

Het is weer tijd voor slippers, sandalen en ballerina’s! De zomer staat voor de deur en dat is te zien bij House of Shoes. Van de felste kleuren met vrolijke motieven tot ingetogen naturelkleuren: zowel voor dames, heren als kinderen is er een uitgebreide collectie. House of Shoes selecteerde de mooiste modellen uit de collecties van onder andere Bruno Premi, Diesel, Esprit, Develab en Replay. Maar je vindt er ook klassiekers van Converse en Birkenstock. Wie even geen tijd heeft om naar één van de 41 winkels te komen, kan altijd terecht in de webshop!

Speciaal voor ons jubileum heeft House of Shoes cadeaubonnen met 30 euro shoptegoed voor de online shop ter beschikking gesteld. Dat is pas leuk (schoenen)shoppen!

Je vindt deze cadeaubon in alle goodiebags die we deze maand gaan verloten, (lees hier hoe het precies werkt). Hou Lifestylelog dus heel de maand goed in de gaten, en maak kans!

Let op: je hoeft dus niet je gegevens achter te laten in het formulier hieronder. Check Lifestylelog iedere dag en wacht op de items die beginnen met ‘Win: goodiebag’, hier kun je je gegevens achterlaten.