Fashion Schoenen

Het leukste uit de collectie van New Yorker

New Yorker zomer dameskleding 2015

New Yorker kun je inmiddels in bijna iedere grote winkelstraat vinden. Wat hebben zij voor leuks in hun zomercollectie dit jaar? Wij zetten het op een rijtje.

Kleding

Om op te eten, dat grappige shirt met donuts (€9,95). Levert je gegarandeerd bekijks en opmerkingen op, maar wat is hij leuk! Ook het rode ‘Nothing to wear’ shirt (€14,95) is er eentje die je niet snel over het hoofd zult zien. Een onmisbaar shirt voor de echte fashionista!

Lieve jurkjes hebben ze ook bij New Yorker. En heel betaalbaar: dat leuke witte jurkje met vlinders kost maar €9,95: een koopje voor zo’n heerlijk zomerjurkje. Het blauwe jurkje, dat je heel klassiek kunt dragen of leuk kunt stylen met knallende accessoires kost €19,95 en is een prachtige basic in je zomergarderobe.

New Yorker zomer 2015 damesschoenen

Schoenen

Ook voor betaalbare, trendy schoenen zit je goed bij New Yorker. Die hele witte sneakers (€29,95) bijvoorbeeld. Grootste uitdaging: ze de hele zomer zo smetteloos wit zien te houden. Succes! Ook leuk, die canvas rode ballerina’s. Lief prijsje ook: voor €9,95 zijn ze van jou.

Helemaal spotgoedkoop zijn de witte espadrilles, onmisbaar tijdens een zonnige zomer. Voor €7,95 neem je ze mee, daar laten wij ze niet voor staan. De gestreepte espadrilles zijn met €12,95 iets duurder, maar nog steeds te leuk om te laten staan.