Fashion

Headphone uitzoeken bij GetLoud (+KORTING!)

GetLoud AKG Y50

Headphones zijn ‘hot’, maar het uitzoeken ervan vinden wij vrij lastig. Je moet bijna een expert zijn om het perfecte exemplaar eruit te pikken, met al die technische termen waarmee winkels strooien. Gelukkig kan het ook anders!

GetLoud

Echt, we zijn heus geen digibeten, maar bij het zien van alle ingewikkelde termen en aanprijzingen als het om headphones gaat, slaan we een beetje dicht. We zoeken er gewoon eentje die er een beetje mooi uitziet, goed geluid heeft en makkelijk mee te nemen is. Maar hoe vinden we die, in vredesnaam?

Bij GetLoud hebben ze de perfecte oplossing om binnen hun enorme assortiment de juiste keuze te maken: je kunt daar koptelefoons uitzoeken op de traditionele manier, dus op merk, soort etc., maar je kunt ook kiezen voor inspiratiemagazines of doelgroepen. Ben je bijvoorbeeld een hardloper of een gamer? Iemand die vaak reist, of een DJ?

Inspiratie

Wij besluiten onze zoektocht te beginnen bij de inspiratiemagazines, en kiezen voor ‘Expressive Beats: Devoted to the trendy lifestyle’ als startpunt. Wij zijn hartstikke trendy, tenslotte. In dit online magazine vind je handige tips voor mensen die een headphone niet alleen uitkiezen op hun specificaties, maar ook op hun looks, en gaat het (hoera!) ook over zaken als ‘welke kleur koptelefoon past bij jouw haar, huid en ogen?’. Wij gaan uiteindelijk, heel fashionable, voor zwart: zo past de koptelefoon bij iedere outfit.

GetLoud AKG Y50

AKG Y50

Het model waar we uiteindelijk voor kiezen is de AKG Y50. Een koptelefoon die qua prijs een beetje onderin de middenmoot valt, met een verkoopprijs van €99,-, en precies is wat wij zoeken.

Zo is hij er in het zwart, wat zoals gezegd onze voorkeur heeft, maar kun je ook kiezen voor rood, blauw of geel. Voor wie op wil vallen! De zwarte variant is juist wat minder opvallend en prominent aanwezig, waarmee hij wat ons betreft ideaal is om ook op straat te dragen zonder te veranderen in een ‘wandelende koptelefoon’.

Na een paar dagen hebben we hem binnen, en kunnen we onze nieuwe koptelefoon ‘keuren’. De AKG Y50 blijkt robuust, maar ook lekker licht: geen zwaar ding op je hoofd, wel zo prettig. Alle ‘contactpunten’ zijn fijn zacht, zodat de koptelefoon comfortabel zit, en de oren sluiten goed af om omgevingsgeluiden buiten te sluiten. Extra handig is dat de kabel afneembaar is. Mocht je hem een keer tussen je rits krijgen (don’t ask…) of anderszins beschadigen, dan hoef je dus niet direct een nieuwe headphone aan te schaffen, een kabel is voldoende.

Wij gebruiken de koptelefoon vooral in combinatie met een telefoon, en zijn blij met de microfoon die in de kabel is aangebracht, samen met een afstandsbediening. Zo kun je ook je telefoongesprekken gewoon aannemen, en je muziek bedienen zonder je telefoon steeds te pakken.

Laatste fijne extra tenslotte, eentje waar wij vrouwen gevoelig voor zijn: je krijgt er een gratis tasje bij! En niet zo maar een tasje, maar eentje waarin je je koptelefoon netjes kunt opbergen, zodat je hem handig mee kunt nemen of op kunt bergen. Hoe fijn!

GetLoud AKG Y50

Korting

Ben jij ook op zoek naar de perfecte headphone, en vind je de AKG Y50 wel wat? Wij mogen 15% korting aanbieden op dit model, of op de draadloze variant, de AKG Y50BT. Om deze korting te gebruiken ga je naar GetLoud.nl, selecteert het gewenste model (AKG Y50 of AKG Y50BT) en voert in het veld ‘Vul hier je kortingscode in’ de code LIFESTYLELOG in. De 15% korting wordt dan verrekend. De korting loopt af op 20 november 2016.