Fashion Favourites Getest Schoenen

Getest: Skechers Tone Up Ballerina via Zalando

Dat je bij Zalando terecht kunt voor een groot assortiment schoenen, dat kun je bijna niet meer gemist hebben. Wij mochten weer eens een greep nemen uit de collectie, en kozen voor deze Tone Up ballerina van Skechers (69,95 euro).

Tone Ups zijn de ‘lievere variant’ van de bekende Shape Ups. Waar Shape Ups je benen een complete workout geven tijdens het lopen, zijn Tone Ups wat minder extreem. Ze zorgen er met de licht instabiele zool voor dat je spieren net wat harder moeten werken, maar je kunt er rustig een paar uur op lopen zonder spierpijn te krijgen. Deze ballerina’s zijn zéér comfortabel en lekker zacht aan de binnenkant. De zool is dikker dan gemiddeld, maar er valt prima op te lopen. Heb je snel last van je voeten of hielen dan raden wij ze zeker aan, vanwege de zachte, dempende zool. Ook als je snel geneigd bent wat onderuit gezakt te staan, of problemen hebt met je houding, dan zijn Tone Ups ideaal. Ze dwingen je als het ware goed rechtop te blijven staan en lopen.

Online Skechers bestellen bij Zalando gaat heel eenvoudig: het assortiment is groot, dus het paar van je keuze zit er altijd tussen. Afleveren gebeurt kosteloos, en binnen 2 tot 3 werkdagen. Zijn de schoenen toch niet naar je zin, of zit je er qua maat net naast? Dan kun je ze binnen 100 dagen kosteloos retourneren.