Fashion

De leukste regenkleding voor kinderen

Maart roert zijn staart, en daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Dit is de leukste regenkleding voor kinderen!

Regenjassen en regenlaarsjes

Om je kind tegen de regen te beschermen heb je grofweg twee dingen nodig: een regenjas en regenlaarsjes. Gelukkig is de tijd van saaie blauwe regenjassen en groene kaplaarzen verdwenen, en is er volop keus. Tip: ga eens kijken bij H&M, daar hebben ze heel veel keuze als het gaat om regenkleding voor kinderen!

Qua jas kun je kiezen voor zo’n handige softshell jas (€23,99), die niet alleen als regenjas, maar ook als gewone jas gedragen kan worden. Deze beschermt niet alleen tegen regen, maar ook tegen wind, en is daarmee dus een ideale voorjaarsjas. Deze roze valt lekker op, maar ze zijn er natuurlijk ook in andere kleuren, wel zo fijn voor jongens!

Echte regenjassen zijn er natuurlijk ook nog steeds, wij vinden de roze transparante (€24,99) erg grappig. Doe hem over je gewone kleding als het warm is, of draag er bijvoorbeeld een spijkerjasje onder als het fris is.

Natuurlijk moeten ook de voeten droog blijven. Bij H&M vind je ook hele leuke regenlaarsjes, wij kozen voor romantische bloemetjes voor meisjes en een stoere draak voor jongens (€19,99 per paar).