Fashion

Bjorn Borg dumpt gebruikt ondergoed voor het Witte Huis

De klanten van Björn Borg laten hun stem horen: George W Bush verdient een hele hoop oud ondergoed op zijn adres in het Witte Huis. Sinds oktober vorig jaar konden klanten hun oude boxers en slipjes toesturen naar het Zweedse modemerk Björn Borg. Teglijkertijd stemden internetbezoekers op bjornborg.com/peace welke oorlogsgezinde de berg ondergoed zou ontvangen.

De laatste zes maanden werden in totaal 19 139 oude onderbroeken van over heel de wereld naar Björn Borg toegezonden. De stemming op de site die zou beslissen wie het ondergoed zou krijgen werd gewonnen door de president van de VS: George W Bush.Hij kreeg een vierde van de stemmen, om precies te zijn 4.828 stemmen. Björn Borg heeft evenveel onderbroeken als stemmen geleverd aan het Witte Huis.

Alle mensen van de hele wereld worden nog steeds aangemoedigd om hun oud ondergoed naar Björn Borg te zenden. Zodra er een berg ondergoed is verzameld op het Björn Borg kantoor kan een nieuwe oorlogsgezinde zich eraan verwachten! De volgende ontvanger moet nog verkozen worden…

De levering van het ondergoed kan je op deze link bekijken:
HTTP://WWW.BJORNBORG.COM/EN/MISSIONS/PEACE-ON-EARTH/?VARDELIVERY=1