etalage Televisie

The New Mr. Peabody & Sherman Show

Vanaf vandaag is er weer een leuke nieuwe serie voor kinderen te zien op Netflix: The New Mr. Peabody & Sherman Show. Wij mochten hem alvast bekijken en vertellen je er alles over!

The New Mr. Peabody & Sherman Show

The New Mr. Peabody & Sherman Show is een serie van DreamWorks Animation, met hoofdrolspelers die we natuurlijk al kennen. In deze nieuwe serie hebben Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en zijn geadopteerde zoontje Sherman een eigen talkshow.

In elke aflevering staat een gast centraal, altijd een prominent historisch figuur. George Washington, Mozart… ze duiken allemaal op! Klinkt lastig, met gasten die honderden jaren geleden leefden? Met de WABAC (een soort tijdmachine) gaat dat prima!

Leuk en leerzaam

Wij bekeken alvast een fragment uit The New Mr. Peabody & Sherman Show en dat viel niet tegen! De serie is grappig, snel en afwisselend, zodat kinderen er hun aandacht bij houden, terwijl het voor volwassenen ook prima te doen is. En al is de serie niet specifiek educatief bedoeld, door de gekozen gasten steken kinderen er toch het een en ander van op, of zullen ze tijdens hun geschiedenislessen wat vaker bekende namen tegenkomen. Een prima nieuwe Netflix Original!