Dvd winnen

Afgelopen: Winnen: Barbie en de Geheime Deur op DVD of Blu-ray

Vanaf 17 september is Barbie en de Geheime Deur te koop op DVD en Blu-ray. Wij mogen exemplaren weggeven, doe jij ook mee aan de winactie?

In een gloednieuw muzikaal avontuur speelt Barbieā„¢ de rol van prinses Alexa, een verlegen boekenwurm die liever leest dan dat ze haar koninklijke plichten nakomt. Op een dag loopt ze door de paleistuinen en ontdekt een geheime deur. Ze gaat de deur door en komt in een betoverende wereld terecht, waar ze zeemeermin Romy en fee Nori ontmoet. Zij vertellen haar dat de kwaadaardige Malucia alle magie in het land weg wil nemen. Tot haar verbazing blijkt Alexa over magische krachten te beschikken en haar nieuwe vrienden weten zeker dat zij Malucia tegen kan houden. Zal het Alexa lukken haar nieuwe magische krachten onder de knie te krijgen en Malucia te stoppen?

pvbarbiegeheimedeur2

Ben je dol op Barbie en/of prinsessen? Dan mag je deze kleurrijke sprookjesmusical vol muziek, magie en glitter niet missen! Net als de bijpassende Barbie poppen, die je misschien al in de winkel gespot hebt, wat zijn ze mooi!

Wij mogen deze week Barbie en de Geheime Deur weggeven op DVD en Blu-ray. Vul snel het onderstaande formulier in, en geef aan waar je voorkeur naar uitgaat.

Deze actie is afgelopen.