Dvd Film winnen

Win The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock op dvd

De titel doet misschien anders vermoeden, maar The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock is een Nederlandse film! De film vertelt het verhaal van Jimmy, een 11 jarige blanke jongen, die met zijn moeder in een prachtig luxe villa in Afrika woont. Zijn moeder is altijd bezig met haar werk en wil in Afrika een golfresort bouwen.

Op een dag raakt Jimmy verdwaald in de stad en loopt op een markt de witte giraffe Seraf tegen het lijf, die opeens tegen hem begint te praten. Seraf fluistert Jimmy in dat er een grote kans bestaat dat twee Afrikaanse stammen met elkaar gaan vechten bij een heilige rots. Alleen hij kan deze bloedige strijd voorkomen.

The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock is het eerste deel van zeven films die in de komende jaren zullen uitkomen. Heel lang geleden werden op deze wereld zeven magische dieren geboren. Ze hadden speciale krachten en werden de zeven van Daran genoemd. Al miljoenen jaren bestrijdt ieder van hen het kwaad op een van de zeven werelddelen. En telkens als er onheil dreigt verschijnt een van hen aan iemand met een puur hart, een kind. In Afrika is het de giraffe.

Wij geven deze week 3 exemplaren van deze bijzondere film op dvd weg. The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Kans maken? Vul in onderstaande formulier je gegevens in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt.

De prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen de dvd zsm.