Dvd winnen

Afgelopen: Win The Devil Wears Prada en Eat Pray Love op DVD!

Vanaf 14 augustus is er een heerlijke DVD duo-pack te koop: The Devil Wears Prada en Eat Pray Love staan garant voor uren kijkplezier!

The Devil Wears Prada

Andrea ‘Andy’ Sachs (Anne Hathaway) heeft moeite om een eerste baan te vinden als journaliste. Bij gebrek aan betere opties solliciteert ze bij het modetijdschrift Runway, waar ze de tweede assistente wordt van hoofdredactrice Miranda Priestly (Meryl Streep). Het werk is weinig journalistiek, maar Andy hoopt met Runway op haar cv deuren te openen naar betere opties.
Priestly blijkt een ramp om voor te werken. Zij eist dat iedereen zich naar al haar grillen buigt iedere keer dat ze spreekwoordelijk met haar vingers knipt. Met een betere toekomst ten doel, zet Andy niettemin alles op alles om te voldoen aan de onmogelijke eisen van de hoofdredactrice en in de smaak te vallen bij haar snobistische werknemers: eerste assistente Emily (Emily Blunt) en ontwerper Nigel (Stanley Tucci). Terwijl ze steeds meer tijd aan haar werk besteedt, verwaarloost ze haar vriend Nate (Adrian Grenier) en hun vrienden Lily (Tracie Thoms) en Doug (Rich Sommer). Zelf heeft ze dit amper door. De avances van de aantrekkelijke en gerespecteerde journalist Christian Thompson (Simon Baker) maken dat Andy haar prioriteiten totaal uit het oog dreigt te verliezen.

Eat Pray Love

Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) had alles waarvan een moderne vrouw geacht wordt te dromen: een echtgenoot (Billy Crudup), een huis en een carrière, maar eenmaal gescheiden voelt ze zich verloren en vraagt ze zich af wat ze nu echt wil in het leven. Om dit te ontdekken, gaat ze op wereldreis. Ze geniet van het eten in Italië, ervaart de kracht van gebed in India en vindt ten slotte de ware liefde op Bali, bij een Braziliaanse zakenman (Javier Bardem).

Meer informatie vind je via http://www.facebook.com/SonyPicturesHomeEntertainmentNL. Wij geven 2 exemplaren van deze heerlijke duo-pack weg. Kans maken? Vul dan voor 2 september het onderstaande formulier in.

The Devil Wears Prada: ©2006 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved. Eat Pray Love: © 2010 Columbia Pictures Industries,INC. All Rights Reserved.

 

Deze actie is afgelopen.