Dvd winnen

Afgelopen: Win Teen Beach Movie 2 prijzen

De zomervakantie zit erop, maar het gevoel van zon, zee en strand blijft nog even. Wij geven deze week Teen Beach Movie 2 prijzen weg!

Teen Beach Movie 2

Nu de zomervakantie er weer op zit, presenteert Disney Channel Teen Beach Movie 2: lekker nagenieten van de zomer, en je alvast weer verheugen op volgend jaar!

Na het zomerse avontuur lukt het Mack en Brady maar moeilijk om tijd voor elkaar te vinden met alle drukte van school. Plotseling verschijnen hun vrienden uit Brady’s favoriete 1960’s film Wet Side Story op het strand. Mack en Brady vinden het super om ze weer te zien, maar weten ook dat de echte en de filmwereld niet samen gaan. Het is aan hen de taak aan om de vrienden thuis te krijgen en ze moeten samenwerken in een race tegen de klok. Ze krijgen hulp van Lela’s magische ketting om er zo voor te zorgen dat ze niet voor altijd verdwijnen!

Teen Beach Movie 2

Winnen

Wij mogen deze week de DVD van de eerste Teen Beach Movie weggeven, zodat je kunt zien hoe het allemaal begon. Natuurlijk doen we daar ook nog twee bijzondere houten Disney Channel zonnebrillen bij. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.