Dvd winnen

Afgelopen: Win Planes 2: Redden en Blussen prijzen

Vanaf 26 november is Planes 2: Redden en Blussen te koop op Disney DVD/Blu-Ray. Wij geven deze week prijzen weg!

Planes 2: Redden en Blussen is een komisch avontuur over tweede kansen. Het verhaal gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen.

Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty komt erachter dat zijn motor beschadigd is, en hij dus misschien nooit meer kan racen! Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team, waaronder het vurige blusvliegtuigje Dipper, transporthelikopter Windlifter, voormalig legertransport Cabbie en een levendig stel dappere terreinvoertuigen die bekend staan als The Smokejumpers. Samen vecht het onverschrokken team tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.

pvplanes22

Winnen!

Wij geven deze week twee leuke setjes weg, waarin je Planes 2: Redden en Blussen op DVD vindt, aangevuld met unieke postcards en stickers. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.