Dvd winnen

Afgelopen: Win Lieve Liza op DVD

Heb je Lieve Liza op tv gemist? Of wil je de serie nog eens terugzien? Dat kan, de DVD ligt deze week in de winkel, en wij geven hem weg!

Mark, een tamelijk egocentrische sportjournalist, moet wegens bezuinigingen weg bij het voetbalblad waar hij werkt. Tot zijn afgrijzen wordt hij overgeplaatst naar het vrouwenmagazine Liza. En alsof dat nog niet erg genoeg is, mag hij daar de brievenrubriek ‘Lieve Liza’ gaan verzorgen.

Hoe moet hij als man nou zinnige antwoorden gaan geven op al die gevoelige vragen die de lezeressen van het blad op hem afvuren? Intussen gaat er in zijn privĂ©leven ook nog van alles mis. Maar dat blijkt eigenlijk een geluk bij een ongeluk te zijn. Want de relatieperikelen die Mark meemaakt met zijn vriendin Suus, bieden allemaal nuttige inzichten om zijn werk als Lieve Liza steeds beter te doen…

pvlieveliza2

De heerlijke serie zorgt voor heel wat ‘feelgood’, met acteurs als Gijs Naber, Loes Haverkort, Mike Libanon en Isa Hoes. Zin om lekker van Lieve Liza te genieten? Vul dan snel het onderstaande formulier in, misschien wil je wel 1 van de DVD’s!

Deze actie is afgelopen.