Dvd winnen

Afgelopen: Win In Therapie -Seizoen II

Heb jij deze zomer ook iedere avond het geweldige tweede seizoen van In Therapie gekeken? Voor iedereen die de serie nog eens wil zien, of die hem door vakantie gemist heeft, verschijnt het complete tweede seizoen morgen op DVD.

Op de 6 DVD’s die de box rijk is zie je de gehele serie, met Peter Blok als therapeut Jonathan. Op zijn sofa nemen verschillende mensen plaats, zoals Paul (Jacob Derwig), de therapeut uit de vorige serie. Maar ook met de jonge Sascha (Jamie Grant) en nog maar 12-jarige Olivier (Daan Stoevelaar) en zijn ouders (Jaap Spijkers en Anneke Blok) leven we mee, terwijl we tijdens de therapiesessies steeds meer over ze te weten komen.

Met een topcast (naast eerdergenoemden o.a. Monic Hendrickx en Jeroen Krabbé) is In Therapie, ook in het tweede seizoen, een prachtige, fascinerende serie die van de eerste tot de laatste aflevering blijft boeien.

Wij mogen deze week 3 exemplaren van de 6 DVD-box met daarop het gehele tweede seizoen van In Therapie weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.