Dvd winnen

Win het eerste seizoen van Tessa op DVD (afgelopen)

Tessa

Heb je hem gezien, die leuke serie Tessa van BNN? Je bent niet de enige: per aflevering trok Tessa rond de 1 miljoen kijkers.

Serie gemist, of hem nog een keertje helemaal bekijken? Tessa is er nu ook op DVD, als je meedoet aan onze winactie maak je kans op een exemplaar!

Tessa

Tessa is lerares en alleenstaande moeder met drie kinderen. Zowel op school als in haar privéleven schopt ze de boel behoorlijk in de war. Ze heeft een gruwelijke hekel aan autoriteit en ligt daarom regelmatig overhoop met haar collega’s. Maar Tessa heeft een klein hartje en voelt feilloos aan wat iedereen nodig heeft. Dus geeft ze mensen graag een zetje in de goede richting. Of ze nu willen of niet. Maar wie helpt Tessa wanneer zij zelf haar hart wil luchten?

Tessa wordt gespeeld door Thekla Reuten, daarnaast zijn er rollen voor o.a. Lies Visschedijk, Guido Pollemans en Esmée van Kampen. Met 8 afleveringen van ieder 42 minuten is het een heerlijke serie om in een weekend in zijn geheel te bekijken!

Tessa

Winnen

Wil jij het eerste seizoen van Tessa op DVD winnen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.