Dvd winnen

Afgelopen: Win Downtown Abbey seizoen 4 op DVD

De winter is hét seizoen om te genieten van de mooiste series. Zoals Downtown Abbey, wij geven deze week DVD’s weg!

Vorige week verscheen het eerste deel (6 afleveringen) van seizoen van Downtown Abbey, het meeslepende kostuumdrama-serie over de aristocratische familie Crawley en hun personeel op het landgoed Downton Abbey, op DVD.

Februari 1922: Na de plotselinge dood van haar echtgenoot Matthew Crawley zes maanden eerder, is Lady Mary nog altijd in diepe rouw. Zelfs haar baby George, geboren op de dag dat zijn vader Matthew het dodelijke auto-ongeluk kreeg, geeft haar weinig vreugde. George is een kind zonder vader en Lady Mary ziet alleen nog maar haar overleden echtgenoot in hem. Haar familie en het personeel maakt zich grote zorgen om haar. Robert Crawley en zijn moeder Violet (the Dowager Countess) zijn het niet eens hoe zij Mary het beste kunnen helpen. Kamerbediende Thomas is zijn oude streken niet verleerd en richt dit keer zijn pijlen op de ‘nanny’ van baby George. Mr. Carson krijgt te maken met iemand uit zijn verleden en mrs. Hughes probeert Isobel iets om te handen te geven en zo weer zin te krijgen in het leven na de dood van haar zoon Matthew…

pfdowntownabbey2

De uitzendingen op tv gemist, of gewoon nog even terugkijken? Dat kan met de DVD’s die wij deze week weggeven. Wij mogen 5 stuks van de 2DVD Downtown Abbey Seizoen 4 (deel 1) weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.