Dvd winnen

Afgelopen: Win de DVD Parental Guidance

Zin in een leuke DVD voor het hele gezin? Om te kijken met je man, kind, vriend, vriendin… kortom, om een gezellige avond mee te hebben? Lees dan verder!

Parental Guidance is onlangs op DVD verschenen, en wat ons betreft een echte aanrader. Wanneer Artie (Billy Crystal) en Diane (Bette Midler) onverwachts op hun kleinkinderen moeten passen, blijkt dat de opvoeding van hun strenge en overbeschermende dochter (Marisa Tomei) heel anders is dan de ouderwetse manier van opa en oma. De kinderen nemen het huishouden al snel over en de situatie verandert van hectisch naar hysterisch. Artie besluit actie te ondernemen en weet met snoep, gezellige spelletjes en een flinke dosis liefde niet alleen de kinderen te slim af te zijn, maar ook de familie dichter bij elkaar te brengen.

Een voorproefje krijg je alvast via de trailer, maar veel leuker is het natuurlijk om de hele film te bekijken. En dat kan als je meedoet aan deze winactie, want wij mogen drie exemplaren weggeven. Kans maken? Vul dan razendsnel het onderstaande formulier in!

Deze actie is afgelopen.