Dvd winnen

Afgelopen: Win animatieseries op DVD!

Deze week geven we weer een heleboel DVD’s weg van de allerleukste animatieseries. Kies snel je favoriet en win!

Tickety Toc ken je misschien van Nickelodeon. In een oude klokkenwinkel met een muur vol klokken hangt precies in het midden Tickety Toc. Met ieder uur dat verstrijkt komt de klok tot leven en is het kloktijd. Daar kun je altijd je klokje op gelijk zetten! Maar een klok op tijd laten lopen is helemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Binnenin deze klok vinden we namelijk een bijzondere, magische sprookjeswereld waarin de onafscheidelijke tweeling Tommie en Tamira allerlei spannende avonturen beleven. Samen met hun vriendjes zorgen ze ervoor dat de klok op tijd blijft lopen, en dat ze ieder uur weer klaar staan voor kloktijd. De DVD met de titel Verstoppertjetijd ligt nu in de winkel.

Ook Brandweerman Sam heeft een nieuwe DVD, Hulp is hier!. Norman’s neef Derek komt op bezoek, maar voor Norman het in de gaten heeft komt Derek veel te dicht bij de gevaarlijke kliffen en moet hij gered worden. Intussen gebruikt Sam zijn abseil-kunsten om Norman uit de wensput te halen, ervaart Elvis problemen met een chocoladetaart en is heel Piekepolder in de ban van de hilarische driebenenrace.

pvdvdsmei142

De laatste DVD die we weg mogen geven is van Nijntje. ‘Nijntje gaat knutselen’ is deel 5 van de Nijntje 3D avonturen. Op deze DVD verft Nijntje haar kamer. Snuffie vindt de kamer van Nijntje erg mooi. Zou Snuffie een eigen hok mogen? Wanneer ze daarmee klaar is bakt Nijntje een taart en heeft ze een verassing voor haar vriendjes. Op de DVD vind je 12 korte verhalen uit de tv-serie, precies lang genoeg voor kleine kijkertjes. Als extra mogen we bij deze DVD ook een leuk Nijntje viltboekje weggeven.

Wil jij 1 van deze DVD’s winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en geef aan welke titel je voorkeur heeft. Kun je niet kiezen? Doe dan gerust nog een keertje mee voor een andere titel!

Deze actie is afgelopen.