Dvd winnen

Afgelopen: Win Alvin and the Chipmunks 2 op DVD of kaartjes voor Djumbo

Vanaf 31 maart ligt de DVD Alvin and the Chipmunks 2 in de winkels. Alvin en zijn vriendjes zeggen hun leven als popsterren tijdelijk vaarwel en gaan opnieuw naar school. Ze schrijven zich in voor een wedstrijd en hopen een grote geldprijs te winnen om het muziekprogramma van de school te redden.

Onverwachts komen ze hier de nieuwe meisjesband The Chipettes tegen, waar ze gelijk van onder de indruk zijn. Hen, en Alvin and the Chipmunks zelf natuurlijk, kom je ook tegen op de soundtrack bij de film. De Chipmunks zingen hier o.a. Staying Alive en You Really Got me, de Chipettes nemen o.a. No One (Alicia Keys) en Single Ladies (Beyoncé) voor hun rekening.

Onlangs brachten de Chipmunks en The Chipettes een bezoekje aan Nederland, waar zij natuurlijk ook de pers te woord stonden. Wat denken zij van ons landje?

I’m assuming that this was your first time to The Netherlands – what do you like about it?
Brittany:  Yes.  We went to Keukenof and saw billions of tulips.
Simon:  Well, maybe not exactly “billions”.
Alvin:  We definitely have to do a major concert in Amsterdam.
Eleanor: All those cute cafes.
Ah, yes.  What do you think of Dutch food?
Alvin: I could have Dutch pastries for every meal!
Jeanette:  I want to try some poffertjes – that means pancake puffs.
Brittany:  If you puff pretty much anything, it tastes great.
Simon:  But we’ve got to mention the cheese.  We can certainly see why The Netherlands are famous of their cheese.  It’s great.  Especially Gouda.
Alvin:  Gouda is Gouda-nuff for me!

Wij mogen deze week de DVD en soundtrack weggeven. Maar dat is nog niet alles! Djumbo verzorgt de Nederlandse stemmen van de Chipettes, en daarom mogen wij 1 deelnemer verrassen met 4 kaartjes voor de DJUMBO Magic Show in het Fortis Circus Theater in Scheveningen (op 28 april 2010).

Deze show belooft een groot magisch feest te worden… althans, als jij Lindsy, Lotte en Svenja een handje helpt! Want zonder jouw hulp dreigt de show niet door te gaan, en dat laten we natuurlijk niet gebeuren!

Wil jij 1 van deze mooie prijzen winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, en vergeet niet te vermelden op welke prijs je kans wilt maken: de DVD en soundtrack, of de kaartjes voor de Djumbo Magic Show in het Fortis Circus Theater in Scheveningen. Kun je niet kiezen? Doe dan gerust 2 keer mee, zodat je kans maakt op beide prijzen.

Leuk extraatje: naast deze winactie hebben we voor iedereen een hele leuke kleurplaat van Alvin and the Chipmunks 2. Print hem snel uit!