Dvd Favourites

Oh Oh Cherso op DVD

Oh Oh Cherso was dé verrassing op tv dit najaar. Met name de eerste afleveringen keken we allemaal ademloos naar de groep Hagenezen die compleet losging in Chersonissos. Drank, seks, feest en bovenal legendarische uitspraken. Nu is de gehele serie ook op DVD verschenen, met als absolute hoogtepunt de niet eerder vertoonde beelden.

Hierop zie je bijvoorbeeld meer beelden van de casting tapes, de interviews met de deelnemers maar zeker ook van de belevenissen tijdens de vakantie. Beelden waarvan we ons kunnen voorstellen dat ze het niet gehaald hebben voor tv (we zien en horen precies welke standjes favoriet zijn, om maar eens wat te noemen), maar zeker ook beelden die net wat minder gelikt gemonteerd zijn dan in de tv-serie. Daardoor heb je het idee dat je naar een vakantiefilmpje kijkt, en komen de Hagenezen eigenlijk veel beter uit.

Barbie die de was doet, Matsoe Matsoe die lol heeft met een paspop: melige beelden, waarvan we ons afvragen waarom ze de uitzending niet gehaald hebben. Waar de serie naar het einde toe wat in leek te zakken komt de verbazing en enigszins plaatsvervangende schaamte bij deze extra beelden weer helemaal terug. Eveneens extra is het bijgeleverde Woordenboek (of Woâhdenboek eigenlijk), waarin alle deelnemers nog eens worden voorgesteld, inclusief een aantal gevleugelde uitspraken (Jokertje:’Haartjes moeten altijd strak zitten vind ik zelf persoonlijk.’) en een spoedcursus Haags. Ook de volledige songtekst van het door Barbie gezongen ‘Ik ben een klein geil sletje’ kun je hierin vinden, voor de liefhebbers!

Voor echte fans, maar ook voor verbaasde kijkers, is deze DVD zeker de moeite waard. Sowieso vanwege de extraatjes, maar los daarvan is de hele serie Oh Oh Cherso natuurlijk ook een, hoe zullen we het zeggen, uniek document van deze tijd. Wij hebben zitten smullen!

Oh Oh Cherso - Complete Serie
Bestel via Bol.com: Oh Oh Cherso – Complete Serie