Dvd

Ga mee naar de boerderij met Fien & Teun

Ken je Fien & Teun al? Deze vrolijke kinderen wonen op de boerderij, en maken daar van alles mee. Op hun eerste DVD leef je mee met al hun avonturen.

Fien & Teun werden verzonnen door lief! lifestyle, een merk dat in korte tijd zo bekend is geworden dat geen ouder het niet kent. Fien & Teun zijn net als lief! op en top Hollands, vrolijk, speels en nieuwsgierig. Dat zie je terug in hun avonturen, die al te zien waren bij RTL Telekids, maar nu ook op DVD te koop zijn.

Al laat de hoes je denken dat je met een tekenfilmserie te maken hebt, worden Fien & Teun gespeeld door levensgrote poppen. Boertje Teun en boerinnetje Fien wonen met hun ouders op de boerderij, en beleven daar iedere dag wel iets. In iedere aflevering (er staan er 9 op de DVD, ieder met een speelduur van 6 minuten) blikken zij terug op zo’n avontuur. Doordat de afleveringen lekker kort zijn, houden ook de allerkleinsten hun aandacht er prima bij.

Een serie voor jonge kinderen heeft vrijwel altijd een licht educatieve ondertoon, Fien & Teun is daar geen uitzondering op, maar bovenal zijn de avontuurtjes grappig en herkenbaar. Fien & Teun worden de beste vriendjes van alle peuters in Nederland! Enne, papa en mama, de DVD heeft de vriendelijke prijs van €9,99.