Culinair winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Taste of Christmas

Inspiratie opdoen voor jouw kerstdiner? Taste of Christmas is hét internationale foodie festival voor de kerst, en wij geven kaartjes weg.

Van 12 t/m 14 december wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een heerlijke kerstwereld. Eentje waarbij alles in het teken staan van eten. Feestelijk eten!

Taste of Christmas werd al in andere steden over de hele wereld georganiseerd, dit jaar vindt de eerste Nederlandse editie plaats. Je waant je in een ware Foodie Heaven, boordevol inspiratie voor een bijzonder smakelijke en stijlvolle kerst. Uiteraard blijft het niet bij kijken alleen: je kunt ook volop proeven en zelf aan de slag.

Iedere dag zijn diverse topchefs, onder wie Peter Lute, Julius Jaspers, Alain Caron en Ramon Beuk, aanwezig om de bezoeker hun eigen kerstgerecht voor te schotelen. Andere ingrediënten van Taste of Christmas zijn culinaire proeverijen, een kerstmarkt, wijnproeverijen met bekende sommeliers, uitleg over kooktechnieken, workshops tafelversiering, winterbarbecues, een Taste Theater met demonstraties van experts, Dessert Valey (voor het proeven van desserts) en Taste of Kids.

pvtastechristmas2

Winnen

Meer informatie, en kaartverkoop, vind je op www.tasteofchristmas.nl. Wij mogen 10 bezoekers blij maken met een vrijkaartje. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.