Culinair Favourites Wat een vrouw wil

Wat een vrouw wil: Pelgrim i-Bake oven

Een tikkie onbetaalbaar, maar oh zo mooi. Producten om bij weg te dromen, om voor te sparen, of gewoon alleen maar naar te kijken. Dat is onze categorie ‘Wat een vrouw wil’. Wij zoeken de mooiste producten uit, kijk je met ons mee?

‘Een kookgadget voor zelfverklaarde keukenprinsen en –prinsessen die graag slim willen koken’, dat is de Pelgrim i-Bake oven. Met een touchscreen en 5 bakmenu’s, inclusief 65 voorgeprogrammeerde recepten, foto’s en baktips.

Kies een recept, zet jouw gerecht in de oven en deze stelt zelf de temperatuur, bereidingstijd, garingsgraad en functie in. Geen omkijken meer naar, heerlijk! Zin om wat uitgebreider te koken, en meer zelf te bepalen? Kan ook, net zoals je ook je eigen recepten en de manier waarop deze door de oven moeten worden bereid in het systeem kunt zetten.

Een oven die met je meedenkt, en er nog eens goed uitziet ook. Als je het ons vraagt de ideale keukenhulp. Verkoopprijs: 1899 euro. Nog enthousiaster worden kan op www.pelgrim.nl/ibake en in vele showrooms. We want!!

Een suggestie voor de rubriek ‘Wat een vrouw wil’? Laat het ons weten in een reactie, of mail naar redactie@lifestylelog.nl.