Culinair etalage

Nieuws uit Ella’s Kitchen

Onlangs verscheen er al een kookboek uit Ella’s Kitchen, en nu worden we blij verrast door weer een aantal nieuwe producten van dit leuke, verantwoorde merk.

Ella’s Kitchen

Bij Ella’s Kitchen draait het om beleven. De producten en de verpakkingen zijn leuk, spannend en speels, zodat kinderen al vroeg ontdekken dat gezond eten ook hartstikke leuk en fijn kan zijn. Ze worden gestimuleerd nieuwe smaken en texturen te ontdekken, en al op jonge leeftijd zoveel mogelijk zelf te eten.

Smoothies

De smoothies zijn verpakt in knijpzakjes, en daarmee geschikt om je kindje al op jonge leeftijd zelf controle te geven over het tempo en de manier waarop het eet. Zodra een kind eraan toe is geef je het een zakje in de handjes en zal het snel ontdekken dat knijpen leidt tot lekkere smoothie in het mondje. Er zijn nu drie nieuwe varianten: pruimen, mango’s en ‘The White One’. Deze laatste is onze favoriet (ja, natuurlijk hebben we ze zelf geproefd!), met kokosmelk en ananas. Zuivelvrij, wat goed nieuws is voor kindjes met een allergie of wanneer je zelf hebt besloten je kind geen koemelk te geven bijvoorbeeld.

Ella's Kitchen speltkoekjes

Koekjes

Ook zijn er nu heerlijke koekjes voor kinderen vanaf 12 maanden. Waar de meeste koekjes voor kinderen van deze leeftijd slappe hapjes zijn, waarbij we ons afvragen of er wel iets van voedingswaarde in zit, ligt dat hier anders. Deze Speltkoekjes met rozijnen zijn 100% biologisch, kraken lekker en je kindje moet er echt een beetje op kauwen. Een echt tussendoortje, wat niet alleen leuk en lekker is om te eten, maar dat ook nog echt vult. En, heel fijn: ze zijn niet per stuk verpakt, maar zitten samen in een hersluitbare verpakking.