Culinair

Nieuwe smaken Spa Bruisend &

Spa Bruisend

Spa Bruisend & is, kort door de bocht, Spa Rood met een licht smaakje. Hartstikke lekker en dorstlessend, en nu verkrijgbaar in twee nieuwe smaken. Wij proefden ze!

Spa Bruisend & Zwarte Bes

Houd je van cassis, maar vind je het wat te zoet om de hele dag weg te klokken? Dan is Spa Bruisend & Zwarte Bes iets voor jou. Aan het natuurlijke mineraalwater van Spa is een klein vleugje zwarte bes toegevoegd, wat het geheel wat meer ‘bite’ geeft: nog steeds water, maar dan met een extraatje.

Spa Bruisend & Grapefruit

Spa Bruisend & Grapefruit is typische een drankje voor op warme dagen. Ook hier is water overduidelijk wat overheerst, maar de toevoeging van fris grapefruit maakt het nog dorstlessender. Dit kan zomaar ons favoriete zomerdrankje worden!

Spa

Het water van Spa wordt in een beschermd natuurgebied in de Belgische Ardennen gezuiverd door de natuur. Het vele regenwater dat hier valt wordt door de goede samenstelling van de bodem in twee tot vijftig jaar gezuiverd (regent het vandaag, dan kan het dus nog vijftig jaar duren tot het bewuste water in de supermarkt verschijnt!) en daarna ter plekke gebotteld. In het geval van Spa Rood wordt er wat koolzuurgas aan toegevoegd, waarna bij Spa Bruisend & ook nog een natuurlijk aroma in de fles verdwijnt.