Culinair

KC GO van Karvan Cévitam: siroop om mee te nemen

KC GO

Het is inmiddels een heuse trend: kleine flesjes siroop om in je tas te stoppen. Karvan Cévitam kan niet achterblijven, en introduceert KC GO.

KC GO

Het principe mag inmiddels bekend zijn: kleine flesjes, met daarin zeer geconcentreerde siroop, vervangen meer en meer de grote flessen siroop die we kennen. Thuis nemen ze een stuk minder ruimte in beslag, en het grote voordeel is dat je ze ook makkelijk in je tas kunt stoppen.

Voor je dat doet moet je natuurlijk wel even checken of het flesje goed sluit. Bij KC GO is dat het geval, de dop zit stevig dicht, en zelfs als deze open schiet loopt de siroop er niet zomaar uit. Waarom je zo’n flesje siroop in je tas wilt stoppen? Nou, omdat water drinken erg belangrijk is, maar je soms ook wel eens trek hebt in een smaakje. Als je nu een flesje water meeneemt, en dat misschien wel meerdere keren per dag opnieuw vult, kun je ervoor kiezen een kneepje smaak toe te voegen.

Snel op?

De flesjes KC GO zijn klein, slechts 48 ml zit erin. Dan zijn ze zeker snel op? Valt reuze mee! De siroop is zo geconcentreerd dat je er zes liter water (dat zijn dertig glazen) mee van een smaakje kunt voorzien. De verkoopprijs van €2,99 is dan ook prima: nog geen tien cent per glas.

KC GO Ice Tea

Lekker?

Goed, KC GO is dus handig, en niet duur. Maar is het ook lekker? Jazeker. Althans, dat vinden wij, en smaken kunnen natuurlijk verschillen. Daarom zijn er ook vier verschillende vruchtensmaken te koop: Strawberry, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon. De goede, oude aardbeiensmaak is wat ons betreft nog steeds favoriet! Niet zo van de vruchtenlimonade? Er is ook een ijsthee variant: Ice Tea Lemon, ook een aanrader.