Culinair

Honig Soep Creatie: wat kun je ermee?

Honig Soep Creatie

Soms komen er van die producten op de markt waarbij je denkt ‘Wat moet je ermee?’. Klinkt oneerbiedig, is het niet, het duurt soms gewoon even voor een product een plekje vindt in je dagelijks leven.

Zo’n product is al je het ons vraagt Honig Soep Creatie. Er zijn al zoveel verschillende manieren om soep te maken, wat is er anders aan deze? We gingen op onderzoek uit!

Honig Soep Creatie

Hoe maak jij je soep altijd? Wij zijn van het luie soort, en gaan voor een kant-en-klare variant, of eentje waar je nog maar weinig aan hoeft toe te voegen. Maar je kunt natuurlijk ook helemaal zelf aan de slag gaan, met een familierecept bijvoorbeeld. In dat geval vormt een bouillonblokje vaak de basis.

Honig Soep Creatie zit hier een beetje tussenin, zo leerden wij. Waar je met een bouillonblokje nog echt iedere kant uit kunt (kippensoep, groentesoep, tomatensoep…) en je met een bijna-klaar of kant-en-klaar product al precies weet wat het gaat worden, is Honig Soep Creatie anders. Het is de basis voor een soort soep, groente, tomaat of crème, maar laat vervolgens nog heel veel ruimte over om zelf mee aan de slag te gaan.

Zo kun je met de Tomaat variant een Hollandse groentesoep maken, maar ook een bouillabaise of minestronesoep. De Groente variant leent zich voor een heldere groentesoep, maar ook voor erwtensoep. En met de Crème kun je bijvoorbeeld champignonnensoep maken, maar ook bloemkoolsoep.

Honig Soep Creatie

Veelzijdige basis

Een basis dus, die verder gaat dan een bouillonblokje, maar veel meer ruimte geeft dan een (bijna) kant-en-klare soep. Ideaal voor mensen die een soep maken vanaf de basis iets te veel werk vinden, maar wel graag hun eigen creatie op tafel zetten.

De Soep Creatie is in poedervorm, en verpakt in een hersluitbaar blik. Zo gebruik je precies hoeveel je nodig hebt, of je nu voor 1 persoon kookt of voor 5, en kun je de rest bewaren. Op de verpakking vind je een algemene bereidingswijze, waarbij het vooral belangrijk is hoeveel water je per gram product nodig hebt, waarbij je vrij bent vervolgens alles toe te voegen wat je maar wilt. Slim gedaan van Honig!