Culinair Getest

Getest: nieuwe Soda-Club siropen

Soda-Club, wat is dat ook al weer? Met een Soda-Club apparaat maak je je eigen frisdrank! Simpelweg de speciale PET-flessen vullen met water, met het apparaat wat ‘bubbels’ toevoegen, siroop toevoegen. voorzichtig schudden en klaar.
Zo heb je altijd je eigen frisdrank bij de hand, die je ook nog eens naar eigen wens kunt ‘brouwen’. Ben je een zoetekauw, dan voeg je wat meer siroop toe, terwijl je natuurlijk ook kunt kiezen voor juist een wat minder sterke smaak. En ook de hoeveelheid bubbels heb je zelf in de hand, dat is helemaal afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je de knop van het Soda-Club apparaat indrukt.

Naast de redelijk standaard smaken (Cola, Orange, Cassis) introduceert Soda-Club ook regelmatig nieuwe Limited Edition siropen. En met het oog op komende winter pakken ze wel erg uit, met 4 nieuwe smaken. Orange Ginger is pittig en fris van smaak, terwijl Pear Honey heerlijk zoet is. Onze favorieten zijn Lemon Vanilla, zacht en fris tegelijk, en vooral Apple Cinnamon, om het in de koude winter weer helemaal warm van te krijgen. Met 1 fles siroop (3,99 euro) kun je 9 liter frisdrank maken, met smaakjes die je in het frisdrankenpad in de gemiddelde supermarkt niet snel tegen zult komen.


Omoda Schoenen 468 x 60