Culinair

De superjuices van Albert Heijn

Gezonde sapjes zijn hot! En dan hebben we het niet alleen over sinaasappelsap of zo, nee, wie echt mee wil doen gaat aan de superjuice.

In het assortiment van Albert Heijn en Albert Heijn To Go vind je er nu 6, met allemaal zo hun eigen voordelen. De sappen zijn versgeperst, en bestaan uit een combinatie van groenten en/of fruit. Doordat ze koud zijn geperst, worden vitamines behouden.

Klinkt allemaal super, gezond vooral ook, maar da’s wat ons betreft niet het enige dat van belang is bij een sapje. Het moet ook nog een beetje lekker smaken! Wij probeerden de superjuices, die handig in kleine flesjes zitten, per portie verpakt dus.

De superjuices vormen zo bij elkaar een kleurrijk geheel, en zien er bijzonder smakelijk uit. Zo smakelijk, dat we er zelfs niet al te zeer tegenop zien om het Spinazie & selderij sap te drinken, toch bepaald niet onze favorieten. Maar ja, wel vol met vitamine A, B, C & K, met heel veel mineralen én weinig calorieën als bonus. En ook de smaak valt mee! Een beetje zoetig zelfs, en lekker fris. Iets te ‘vol’ om in 1 keer achter elkaar op te drinken, maar heerlijk bij de lunch.

Ook de andere sapjes zijn goed te drinken, al hangt dat natuurlijk ook van je persoonlijke smaak af. Zo zijn wij dol op de Blauwe bes & limoen variant, terwijl we ons zomaar kunnen voorstellen dat anderen warmlopen voor het Rode biet & appel sapje. Vooral veel proeven en proberen dus, en da’s zeker geen straf. Erg fijn dat deze superjuices ook bij Albert Heijn To Go te koop zijn,  een mooi alternatief voor het flesje frisdrank dat we daar net iets te vaak halen.