Culinair

De bakmixen van Uit Pauline’s Keuken en Leev

uit pauline's keuken leev

Wat krijg je als Uit Pauline’s Keuken en Leev de handen ineenslaan? Biologische bakmixen voor heerlijke cake!

Uit Pauline’s Keuken en Leev

Iedereen die ook maar een klein beetje interesse heeft in koken en bakken, en regelmatig op internet te vinden is, kent Uit Pauline’s Keuken. Pauline maakt iedereen enthousiast met haar recepten en heeft een ‘simpel’ blog heel knap omgetoverd tot een heus imperium, zonder haar sympathie of geloofwaardigheid te verliezen.

Hartstikke leuk dat zij niet zomaar met ieder merk een samenwerking aangaat, maar kiest voor Leev, een merk dat staat voor eerlijke, biologische producten. Het echte oergevoel, zonder poespas, en zonder rare bewerkingen van de ingrediënten.

Cake!

Uit Pauline’s Keuken en Leev ontwikkelden samen een lijn die helemaal bestaat uit verschillende soorten cakemixen. Je kunt kiezen uit Bananabread, Appel-Kaneel Cake, Carrot Cake en Chocochip Cake. Wij behoorden tot de geluksvogels die alle mixen ontvingen om zelf uit te proberen. De eerste variant die we probeerden? Natuurlijk, die lekkere chocoladecake!

uit pauline's keuken leev

Het bakken is een fluitje van een cent, naast de inhoud van de verpakking moet je alleen wat olie, eieren, melk en pure chocolade in huis hebben. Staafmixer erop los laten en bakken maar.

Het resultaat? Een stevige chocoladecake, niet te zoet, waar je wel van kan blijven eten. En hé, het is biologisch en gemaakt van goede ingrediënten, dus waarom niet…