Culinair

BitesWeLove: je wekelijkse tussendoortjes thuisbezorgd

Slim! Lekker! En na het een paar weken te hebben geprobeerd: onmisbaar! Wij zijn dol op BitesWeLove.

Het concept van BitesWeLove is net zo simpel als briljant: geef aan wat voor tussendoortjes je lekker vindt, en je krijgt er wekelijks 4 van thuisgestuurd. Gewoon door de brievenbus.

Als we zeggen ’tussendoortjes’, dan bedoelen we geen gevulde koeken of zakjes chips trouwens. De tussendoortjes van BitesWeLove, zij noemen ze uiteraard ‘bites’, zijn lekker en vaak ook gezond.

Gezond en lekker

Nu niet meteen afhaken! Want als je je abonnement afsluit, kun je op de site aangeven wat jouw voorkeur geniet. ‘Pure’ staat voor voedzaam en verantwoord, ‘Power’ voor bites die je energie geven en ‘Pleasure’ voor verantwoorde bites, met lekkere guilty pleasures. Om gewoon van te genieten.

Deze laatste had, uiteraard, onze voorkeur. Want hoewel we dol zijn op de noten, zaden en superfruits die in de zakjes zitten, ons hart gaat toch vooral sneller slaan bij chocolade, om maar eens wat te noemen. En dat zit er genoeg tussen!

biteswelove2

Eerlijke abonnementen

Om BitesWeLove te ontvangen sluit je op www.biteswelove.nl een abonnement af. Wees niet bang dat je er nu je leven lang aan vast zit: je kunt het per direct opzeggen, maar bijvoorbeeld ook een paar weken stopzetten als je op vakantie gaat. Geen gedoe. Ook de prijs is prima: €4,95 per week, inclusief verzendkosten, voor 4 zakjes van ongeveer 40 gram.