Culinair

BEAR introduceert gezonde fruitsnacks in Nederland

In Groot-Brittaniƫ is BEAR al het grootste merk op het gebied van fruitsnacks, en dit najaar veroveren de beren ook Nederland. Wij mochten alvast proeven!

Wat geef je mee?

Iedere ouder kent het wel: wat stop je in vredesnaam in het trommeltje van je kind als het naar school gaat? Iets lekkers? Iets gezonds? Vers fruit is zeker voor kleine kinderen niet altijd handig, het moet geschild worden bijvoorbeeld, en eerlijk is eerlijk: als iedereen zo’n felgekleurde verpakking erbij pakt in de pauze, kan een banaan toch wat sip ogen.

BEAR: snoep… of fruit?

De pure fruit Yoyo’s van BEAR zien eruit als snoep, je kunt de rolletjes leuk afrollen als een dropveter, maar bestaan voor 100% uit vers fruit en groente. Is je kind mierzoete koekjes of andere snacks gewend kan het even omschakelen zijn, zo’n hapje zonder zoetstoffen, maar lekker zijn deze yoyo’s wel. En gezond!

Daarnaast snappen ze bij BEAR dat een kindersnack er een beetje leuk uit moet zien, zeker als hij de concurrentie aan moet gaan met andere, minder gezonde snacks. En dus verpakten ze de fruit snacks in kleurige verpakkingen, en bedachten ze een leuk verzamelsysteem. Elke verpakking bevat een mini ansichtkaart van BEAR, die op reis is. Op de kaartjes staan allemaal leuke feitjes over het land waar hij nu weer is beland, leuk om te verzamelen! Bovendien kun je met 10 barcodes een wereldkaart met landenstickers aanvragen, zodat je bij kunt houden van welke landen je al kaartjes verzameld hebt. Leuk bedacht!

BEAR fruit yoyo

Er zijn BEAR fruitsnacks in verschillende smaken. Bij Jumbo vind je de varianten Aardbei, Mango en Framboos, terwijl je bij Albert Heijn kunt kiezen uit Aardbei, Mango en Appel. Leuk om eens uit te proberen in het nieuwe schooljaar!