Boeken

Zwaar verliefd!

Isa is een beetje te zwaar. Maat 44 wil niet meer over haar heupen, en als het tegenzit (in van die hele hippe winkels met te krappe, fel verlichte pashokjes) niet eens over haar kuiten. Ondanks haar drukke baan als dierenarts besluit ze hier iets aan te gaan doen, zodat ze opeens beste vrienden wordt met de apparaten in de sportschool in plaats van met die reep chocolade.

Bo is ook dikke vrienden met een reep chocolade. Helaas is Bo een hond, en dan ook nog eentje die allergisch reageert op chocolade. Gelukkig weet zijn baasje Ruben hem, middenin de nacht, op tijd bij dierenarts Isa te brengen, die zijn leven redt. Ruben is haar uiteraard erg dankbaar, én blijkt ook nog eens een enorm lekker ding te zijn. Gelukkig moet hij met de, hoe ironisch, iets te dikke Bo nog regelmatig terugkomen op het spreekuur, zodat Isa zijn gewicht in de gaten kan houden.

‘Zwaar verliefd!’ is chicklit van Nederlandse bodem, en daardoor lekker herkenbaar. Het verhaal is niet al te diepgaand, maar door de humoristische en soms bijna genant herkenbare situaties wél heerlijk leesvoer.

Zwaar verliefd! – Chantal van Gastel
ISBN 9789044322453
The House of Books
16,90 euro