Boeken

Zomerliefde

De zomervakantie is hét moment om eens lekker te relaxen en er 1 of meerdere boeken doorheen te werken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de boeken die je volgens alles en iederen gelezen MOET hebben door te werken, of je ze nu leuk vindt of niet, maar wij kiezen deze vakantie voor maar liefst 688 pagina’s liefde, vriendschap, relaties en passie. De boeken ‘Perfecte liefde?’ en ‘Driedubbele deining’ van Milly Johnson verschijnen namelijk, onder de noemer ‘Zomerliefde’ in 1 boek, dat voor de fijne prijs van 15 euro in de winkels ligt.
‘Perfecte liefde?’ gaat over Stevie Honeywell, schrijfster van liefdesromannetjes, die er zelf een heel wat minder rooskleurig liefdesleven op nahoudt dan er doorgaans in haar boeken voorbij komt. Haar verloofde is er namelijk vandoor met een andere vrouw, en de vriend van deze vrouw en Stevie besluiten net te doen alsof ook zij een relatie hebben, om zo hun geliefdes voor hen terug te winnen. Je voelt natuurlijk op je klompen aan dat er wat gaat spelen tussen die twee, maar de weg daarnaar toe is zo heerlijk, grappig en ontroerend dat dat geen moment stoort. Heerlijke zomerleeskost, om bij weg te dromen en te relaxen.
‘Driedubbele deining’ gaat over Helen, Janey en Elizabeth, drie vrouwen van tegen de veertig die al van jongs af aan bevriend zijn. Zij lijken hun leven alledrie prima op de rails te hebben, maar toch hebben zij ieder nog zo hun wensen en verlangens. Een deel daarvan kan in vervulling gaan, maar dat betekent wel dat er heel wat levens op hun kop komen te staan! Bitterzoet, herkenbaar, grappig en emotioneel: een boek dat je uiteindelijk met een diepe zucht van voldoening weg zult leggen.

De combinatie van deze twee, qua thema heel verschillende, boeken zorgt voor een stevige portie vakantieliteratuur die welliswaar makkelijk weg te lezen valt, maar je ook écht laat meeleven.

Zomerliefde – Milly Johnson
ISBN 9789049998486
Truth & Dare
15,00 euro 

Zomerliefde
Bestel via Bol.com: Zomerliefde
Milly Johnson