Boeken winnen

Afgelopen: Win Vintage verliefd

Van de Nederlandse auteur Petra Drenth komt het heerlijk herkenbare boek Vintage Verliefd.

Nikki heeft nog nooit enige moeite gedaan om een opleiding te volgen, een baan te zoeken of zelf haar belastingformulieren in te vullen. Daar hoeft ze haar mooie hoofdje niet over te breken, vindt haar succesvolle vriend Raymond. Zij regelt het huishouden en hun uitgebreide sociale leven, en verder heeft ze alle tijd om te shoppen. En dat zorgeloze leventje bevalt haar prima… tot Raymond haar van de ene op de andere dag inruilt voor de veel te perfecte en ambitieuze Tatjana.

Nikki staat op straat, mét haar geweldige collectie vintagekleding maar zónder enig benul hoe ze haar leven op de rit moet krijgen. Ze vindt een schattige woning in hartje Amsterdam en gaat aan de slag in het new age-winkeltje van haar eigenzinnige tante Jacques. Met vallen en opstaan leert Nikki voor zichzelf te zorgen. Het wordt er alleen niet makkelijker op als blijkt dat Raymond en Tatjana samen een liefdesnestje hebben gekocht ‒ recht tegenover haar huis…

Wij mogen deze week 3 exemplaren van Vintage verliefd weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in, en misschien valt het boek binnenkort bij jou op de deurmat.

Nog meer winacties? Op onze zustersite Kidslog maak je wekelijks kans op de leukste prijzen voor kinderen!

Deze actie is afgelopen.