Boeken winnen

Afgelopen: Win Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Superjuffie, de juf die kan vliegen als ze een krijtje eet, kennen we allemaal. Maar heeft jouw kind een eigen Superjuf? Bedank haar dan met Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Superjuf, bedankt voor het schooljaar! is een leuk cadeauboekje waarin de hele klas iets kwijt kan. Een soort vriendenboekje, maar dan speciaal voor de juf. Ieder kind kan er van alles in vertellen.

Welk vak vond je dit jaar het stomst of leukst? En waarom is jouw juf dit jaar de allerleukste geweest, en ga je haar vreselijk missen? Vul dit leuke boekje samen met al je klasgenootjes in, en je geeft je juf een cadeau waar ze nog vaak even in zal bladeren. Een prachtige herinnering aan een gezellig schooljaar!

En de meester dan?

Heeft jouw kind geen juf, maar een meester? Geen paniek! Al op de kaft van het boek wordt duidelijk gemaakt dat dit cadeautje natuurlijk ook voor hem bestemd kan zijn!

Winnen

Wij geven deze week drie exemplaren van Superjuf, bedankt voor het schooljaar! weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.