Boeken winnen

Win De roep van de zee, ons Boek van de maand november

De roep van de zee Erika Swyler

Iedere maand stellen we op Lifestylelog een boek centraal. In november is dat De roep van de zee, van Erika Swyler. Doe mee en win dit boek!

De roep van de zee

Aan de kust van Long Island woont Simon Watson, in een huis dat langzaam van de kliffen dreigt te brokkelen. Het lukt hem nauwelijks om met zijn bescheiden bibliothecarisinkomen het hoofd boven water te houden. Simons ouders zijn overleden, zijn moeder verdronk in de zee waar hun huis over uitkeek. Zijn zus vertrok jaren geleden om zich bij een reizend circus te voegen.

Dan krijgt Simon een oud boek in handen – een logboek van de eigenaar van een reizend festival, eind achttiende eeuw. Een antiquair heeft Simon het boek toegestuurd, omdat het is gesigneerd met de naam van zijn grootmoeder, Verona Bonn. Simon probeert zijn familiegeschiedenis hiermee te ontrafelen, een familie waarin alle vrouwen op jonge leeftijd blijken te zijn verdronken…

Erika Swyler

Erika Swyler

Erika Swyler studeerde in New York, waar ze nog steeds woont. Ze fotografeert, schrijft verhalen en toneelstukken en schreef met De roep van de zee haar romandebuut.

Winnen

De roep van de zee ligt vanaf 1 november in de winkels. Wil jij deze mooie roman winnen? Wij geven vijf exemplaren weg. Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

[cforms name=”bruna nov”]