Boeken winnen

Win Niemands gek van Richard Russo (Boek van de maand)

Niemands gek Richard Russo

In september is het boek Niemands gek van Pulitzerprijswinnaar Richard Russo ons Boek van de maand. Meer weten, of dit boek winnen? Lees dan snel verder!

Niemands gek

Donald Sully woont al vijftig jaar in het doodsaaie plaatsje North Bath ten noorden van New York. In al die jaren heeft hij niet heel veel geluk gehad. Gescheiden en nu in een halfslachtige relatie met andermans vrouw, woont hij boven zijn bejaarde oud-lerares Engels die hem soms nog steeds de les leest. Opgescheept met een slechte knie en met vrienden die vijanden overbodig maken, probeert hij op zijn manier wat van het leven te maken. Maar dan krijgt Sully met een heel nieuw probleem te maken: zijn van hem vervreemde zoon dreigt in zijn vaders voetsporen te treden.

Niemands gek is 704 pagina’s lang genieten van Richard Russo, bestsellerauteur en Pulitzerprijswinnaar, en volgens de New York Times een van de beste romanschrijvers die er zijn. In de VS werd Niemands gek lovend onthaald en verfilmd, en nu is eindelijk de Nederlandse vertaling te koop.

Richard Russo

Winnen

Wil jij Niemands gek van Richard Russo winnen? Wij geven zoals altijd vijf exemplaren van ons Boek van de maand weg. Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

[cforms name=”aw bruna sept”]