Boeken winnen

Afgelopen: Win Juffrouw Holle

Dol op lezen? Wij ook! Omdat de zomervakantie het beste moment is om je door een hele stapel boeken heen te werken geven wij de allerleukste weg!

Het boek Juffrouw Holle heeft als ondertitel ‘Een sprookje voor de moderne vrouw’. En dus kunnen we de beschrijving van het boek niet anders beginnen dan met ‘Er waren eens…’.

Er waren eens twee jonge vrouwen. Olivia, partyprinses en ambitieuze journaliste, zit weg te kwijnen op de redactie van de Borduurbode. De perfectionistische Rikka ziet het leven als een lijst met taken die ze moet afvinken. Olivia en Rikka moeten zien overeind te blijven tussen onvolwassen vriendjes, gebrekkige carrièrekansen, en de constante druk om te voldoen aan een ideaalbeeld.

Tegen wil en dank belanden ze op de boerderij van de mystieke Juffrouw Holle. Haar regime van rust, reinheid en regelmaat is precies wat de jonge vrouwen nodig hebben. Op de boerderij worden de kussens eens flink opgeschud tot de veren in het rond dansen.

Juffrouw Holle is een super origineel boek, met een knipoog naar het bekende sprookje, maar helemaal van nu. Wij geven het deze zomer weg! Wil je een exemplaar winnen? Vul dan het onderstaande formulier in. Dat kan tot en met 3 augustus.

Deze actie is afgelopen.