Boeken Culinair winnen

Afgelopen: Win Hoge hakken in de keuken 2013

Is het een kalender? Of is het een kookboek? Hoge hakken in de keuken 2013 is het allebei! En wij geven deze week exemplaren weg.

Hartstikke handig, die kalender met weekplanner. Perfect voor in de keuken, dé plek waar iedereen dagelijks komt en al zijn of haar afspraken even kan noteren.

De keuken is ook de plek waar wij ons iedere dag weer afvragen ‘Wat zullen we vandaag eens koken?’. Ook daarop biedt Hoge hakken in de keuken 2013 een antwoord. Naast een kalender zijn er namelijk ook 53 recepten, waarmee je alle kanten op kunt. Een toetje of een taart, een kerstdiner of paasbrunch, een picknick of een baaldag op de bank: voor iedere gelegenheid en elk seizoen is er een passend recept.

Natuurlijk gooi je die recepten niet weg als het jaar erop zit. Als 2014 aanbreekt haal je het afscheurbare kalendergedeelte eraf, en heb je een handig kookboek over. Daar is over nagedacht!

Hoge hakken in de keuken – Petra de Hamer & Tal Maes
ISBN 9789057675799
mo’media, 9,95 euro
www.100procenttravel.com/hogehakkenkalender2013

Wil jij Hoge hakken in de keuken winnen? Wij geven 5 exemplaren weg. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.