Boeken winnen

Win het nieuwe boek van Anita Shreve

Ons boek van de maand juni, in samenwerking met Orlando Uitgevers, is het nieuwe boek van bestseller auteur Anita Shreve: Het eerste jaar van haar huwelijk.

Eén moment van roekeloosheid, maar het had ingrijpende gevolgen voor hen allemaal en zou hun leven voorgoed veranderen…
Margaret en Patrick zijn nog niet zo lang getrouwd en hebben zich recentelijk in Afrika gevestigd, wanneer ze zich enthousiast aansluiten bij hun Britse vrienden voor een expeditie naar de top van Mount Kenya. Tijdens de beklimming gebeurt er een afschuwelijk ongeluk.
In de nasleep daarvan worstelt Margaret met de vraag wat er op de berg precies is gebeurd, en in hoeverre niet alleen zijzelf maar ook haar huwelijk daardoor is veranderd.

Bij wie ligt de schuld wanneer kleine daden tragische gevolgen hebben? En kan de stem van het geweten ooit echt het zwijgen worden opgelegd?

Ben je benieuwd naar dit boek? Klik hier om alvast een fragment te lezen van dit prachtige verhaal. Net zo enthousiast geworden als wij? Dat komt mooi uit, want we mogen deze maand 5 exemplaren weggeven. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.