Boeken winnen

Afgelopen: Win het Bonnenboek voor vrouwen (+korting!)

Heb je al eens een kijkje genomen in het assortiment van ZussenZooi? Snel doen! Bij ZussenZooi vind je namelijk hele orginele hebbedingen en unieke cadeautjes die allemaal door de brievenbus passen.

ZussenZooi

Een vergeten verjaardag, een steuntje in de rug, je nichtje die gaat verhuizen… Allemaal redenen voor een kleine attentie. ZussenZooi verkoopt een breed assortiment cadeautjes die door de brievenbus passen! Handig, dan hoeft de ontvanger er niet voor thuis te blijven, en is de verrassing bij ontvangst des te groter. Je postpresentje wordt, als je het voor 15:00 besteld hebt, nog dezelfde dag gratis verzonden!

Bonnenboek voor vrouwen

Eén van de leuke cadeautjes in het assortiment van ZussenZooi is het Bonnenboek voor vrouwen. Relaties zijn soms ingewikkelde economieën. Liefde is niet alleen kusjes geven, maar ook vuile onderbroeken oprapen of seks om het weer goed te maken.

Incasseren en uitdelen. ‘Geef ik wel genoeg? Krijg ik wel genoeg?’ Daarom is er nu dit boek vol tegoedbonnen voor elke gelegenheid. Om uit te delen en iets te doen voor de ander, of om uit te delen en daarmee op een charmante manier te zeggen wat je wilt. Leuk, handig, en trouwens niet alleen geschikt binnen relaties. Ook je vriendin, moeder, zus of welke naaste dan ook verdient af en toe zo’n leuk bon!

Wij mogen we al onze bezoekers tot 30 september 2012 10% korting geven bij ZussenZooi. Ga daarvoor naar de site, en gebruik de kortingscode lifestylelog. Daarnaast mogen we ook nog eens 5 van deze leuke Bonnenboekjes voor vrouwen weggeven. Kans maken? Vul dan voor 5 augustus (deze winactie loopt ivm de zomervakanties 2 weken) het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.